هزینه بیمه تحصیلی در استرالیا
نوشته شده توسط : عماد قاسمی

تحصیل در استرالیا

در سالیان اخیر، استرالیا به دلایل زیر به یکی از مقاصد محبوب دانشجویان ایرانی تبدیل شده است:

امکان اخذ اقامت دایم استرالیا بعد از اتمام تحصیل در استرالیا

بازار کار خوب کشور استرالیا و کمبود نیروی متخصص در این کشور که فرصت پیدا کردن کار در  این کشور را برای فارغ التحصیلان دانشگاه فراهم میکند

کیفیت بالای دانشگاههای استرالیا و سیستم آموزشی این کشور در مقایسه با سایر کشورهای خارجی

سهولت و کاربرد زبان کشور استرالیا (انگلیسی) برای متقاضیان تحصیل در استرالیا

سهولت و اجازه اشتغال به کار پاره وقت در استرالیا در طول تحصیل (دانشجویان به مدت ۲۰ساعت در هفته در طول ترم دانشگاهی و بطور نامحدود در خارج از ایام دانشگاه مجاز به کار در این کشور هستند)

شرایط نامساعد حال حاضر کشور ایران

هزینه تحصیل در استرالیا

تحصیل در استرالیا ارزان نیست و با توجه به نوسانات شدید ارز در ایران، ارزیابی دقیق هزینه ها برای متقاضیان تحصیل در استرالیا قبل از هر اقدامی ضروری است. با عنایت به این موضوع، سعی کرده ایم در این نوشته به تمامی هزینه های احتمالی تحصیل در استرالیا اشاره کنیم. البته توضیحاتی هم در مورد کار دانشجویی در استرالیا ذکر کرده ایم.

 

شهریه دانشگاههای استرالیا

شهریه دانشگاههای استرالیا بسته به دانشگاه، مقطع و رشته تحصیلی متغیر است اما مقدار آن بطور میانگین، بین ۱۰تا ۱۵هزار دلار استرالیا برای هر ترم (سالیانه ۲۰تا ۳۰هزار دلار استرالیا) میباشد.

برای تخمین هزینه کامل شهریه دوران تحصیل، توجه فرمایید که در استرالیا، دوره های لیسانس بین ۳تا ۴سال و دوره های فوق لیسانس بین ۱تا ۲سال طول خواهند کشید.

 

هزینه زندگی در استرالیا

هزینه زندگی دانشجویی در استرالیا به طور متوسط بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا میباشد. این هزینه شامل هزینه اجاره خانه و خورد و خوراک است.

برای صرفه جویی در هزینه ها و با توجه به هزینه بالای اجاره خانه در استرالیا، معمولا چند دانشجو به طور مشترک یک خانه اجاره میکنند و هر کدام از یک اتاق آن استفاده میکنند.

هزینه پرواز و بیمه تحصیلی استرالیا

هزینه بلیط یکطرفه استرالیا حداقل حدود ۷۰۰ دلار استرالیا میباشد. علاوه بر این، دانشجویان در استرالیا ملزم هستند در طول تحصیل، تحت پوشش بیمه درمانی دانشجویی باشند. هزینه سالیانه این بیمه هم حدود ۴۰۰ دلار استرالیا برای هر نفر است.

 

اشتغال به کار در دوران تحصیل

افرادی که با ویزای دانشجویی در استرالیا اقامت دارند میتوانند در طول ترم تحصیلی به مدت ۲۰ساعت در هفته، و در زمان تعطیلات بین ترم به مدت نامحدود کار کنند.

توجه داشته باشید که درآمد حاصل از کار دانشجویی در استرالیا میتواند هزینه های زندگی در این کشور در زمان تحصیل را جبران کند اما به هیچ عنوان نمیتوان روی درآمد حاصل از کار دانشجویی در این کشور برای پرداخت شهریه دانشگاه حسابی باز کرد.

شرایط لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه

اولین مرحله برای اقدام به تحصیل در استرالیا، اخذ پذیرش از یک دانشگاه در استرالیا میباشد. در این مرحله، دانشگاه، مدارک تحصیلی متقاضی را بررسی میکند و در صورتی که متقاضی، شرایط لازم برای تحصیل در دانشگاه مورد نظر را داشته باشد، پیشنهادی برای پذیرش در دانشگاه به متقاضی داده میشود. معمولا مدارک درخواستی دانشگاه برای بررسی صلاحیت متقاضی در این مرحله از قرار زیر هستند:

 

دانشنامه (یا نامه ای دال بر اتمام تحصیل متقاضی در مقطع قبلی)

ریز نمرات

پاسپورت (یا مدرک شناسایی جایگزین)

مدرک زبان

توجه داشته باشید که متقاضیانی که در مرحله اقدام برای اخذ پذیرش هنوز مدرک زبان قابل قبولی ندارند، مشروط به اخذ مدرک زبان تا زمان اقدام برای ویزا، امکان دریافت پذیرش مشروط از دانشگاه را خواهند داشت.

 

شرط زبان انگلیسی

تمامی امتحانهای رایج زبان انگلیسی مانند آیلتس، تافل و پی تی ای، مورد قبول دانشگاههای استرالیایی هستند. نمره قابل قبول برای دانشگاههای مختلف، متغیر است ولی حداقل نمره آیلتس قابل قبول برای مقطع لیسانس ، ۴.۵ و برای فوق لیسانس معادل ۵ میباشد. البته این نمرات به عنوان حداقل در نظر گرفته شده اند و شرط اکثر دانشگاهها برای پذیرش این نمره آیلتس( یا معادل آن در آزمونهای دیگر)، گذراندن دوره زبان پیش نیاز انگلیسی در استرالیا میباشد.

شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

بعد از اخذ نمره زبان انگلیسی مورد نیاز و صدور پذیرش از طرف دانشگاه، نوبت اقدام برای اعزام دانشجو به استرالیا است. نکات مهم در مورد اقدام برای ویزای دانشجویی:

متقاضی باید مدرک مالی دال بر توانایی پرداخت هزینه های شهریه دانشگاه و زندگی در استرالیا در سال اول اقامت در این کشور را برای اخذ ویزا ارائه کند. این مدرک مالی معمولا فقط در قالب حساب گواهی تمکن مالی قابل قبول میباشد.

سن متقاضی باید مناسب مقطع تحصیلی انتخابی باشد. به طور مثال، شانس اعطاء ویزای دانشجویی به متقاضی مقطع لیسانس با ۳۰سال سن، بسیار کم خواهد بود.

 





:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 مرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: